Obiteljske kuće

Projektirani dom za obitelj treba biti prožet sa prirodom, zdrav, ekološki i energetski učinkovit.
Obiteljske kuće

Veliki je izazov projektirati kuće kako bi one zadovoljile zahtjevima zdravog stanovanja, ugodnog boravka, tehničko-tehnološke potrebe za rad, odmor i komunikaciju, racionalnu potrošnju energije te zdravu mikroklimu.

Projektirani dom za obitelj treba biti prožet sa prirodom, zdrav, ekološki i energetski učinkovit, bez emisija CO2, sa težnjom najvišem energetskom standardu A ili A+, očekivane godišnje potošnje energije manje od 25 kWh/m2 ( poželjno manje od 15 kWh/m2).

Prilikom projektiranja za nas je vrlo važno upoznati klijenta i njegov način življenja kako bismo definirali projektni zadatak, te u konačnici kvalitetno oblikovali životni prostor po mjeri korisnika. Uz prisutne karakteristike projektirane kuće o kojima vodimo računa - funkcionalnost, forma i estetika, smatramo da je vrlo važno sagledati i faktorfleksibilnosti, odnosno mogućnosti izrade projekta kuće koja će s vremenom rasti prema potrebama obitelji. Također već u prvoj fazi projektiranja u dogovoru sa investitorom uzeti u obzir mogućnost etapne dogradnje sa povećanjem broja članova.

Naši projekti obiteljskih kuća su simbioza investitorovih želja, zakonske regulative i trendova u arhitekturi koji kao takvi čine skladnu cjelinu sa prostorom.

Takav način i pristup tijekom postupka izrade arhitektonskog projekta rezultira zadovoljnim klijentima :)