Interijeri

Uređenjem interijera želimo postići ravnotežu između želja, potreba i mogućnosti korisnika.
Interijeri

U posljednje vrijeme dizajn interijera polako izlazi iz povoja i sve hrabrije se predstavlja. Pojedinac postaje svjesniji količine vremena koje provodi u svom domu, a time važnost njegova uređenja, a poslovni i društveni prostori koje odlikuje dizajn interijera nerjetko pokazuju uspjeh u poslovanju.

Projektiranje interijera ne podrazumjeva samo uređenje skupih prostora, već svaki projekt koji arhitekt odrađuje u dogovoru sa investirorom temeljem vlastitog iskustva i prema pravilima struke.

Ljepota ovog posla je u tome što je svaki projekt individualan kao i želje, potrebe i mogućnosti klijenta, a najveća nagrada arhitektu po obavljenom poslu je zadovoljni korisnik tog prostora.

Prilikom projektiranja naglasak stavljamo na oblikovanje prostora po mjeri čovjeka, ravnotežu između funkcionalnosti i estetike sa konačnim ciljem osiguranja udobnosti korisniku.

Cilj nam je naglasiti ono što je lijepo u prostoru, a istovremeno domišljato prikriti njegove manje, te interijer odlikovati karakterom i skladnošću boja, materijala i svjetla.

Temelj svake uspješne suradnje je kvalitetna komunikacija koja nam je važna od samog početka zajedničke suradnje. Osim potrebnih nacrta za izvedbu projektiranog interijera veliku pozornost pridajemo izradi 3D vizualizacija kako bi se klijentu na najbolji način dočarala projektantska zamisao.

UREĐENJE PROSTORA NE MORA UVIJEK BITI SKUPO DA Bl AMBIJENT BIO UGODAN I LIJEP!
OVO ŠTO RADIMO, VOLIMO I RADIMO TO VEĆ 20 GODINA.